Godt design er:

Innovativt / ærligt / brugbart / æstetisk / forståeligt / diskret / grundigt / holdbart / gennemtænkt / enkelt

– Dieter Rams

I vores optik handler design om at skabe noget som er brugbart i hverdagen. Anvendelige produkter opfylder et æstetisk, fysisk eller/og psykisk behov og bliver købt og anvendt netop fordi de kan indgå i en hverdags situation.

Udover at sætte sig ind i forbrugerens kontekst og behov handler design om at sætte sig ind i vores kundes marked, kompetencer, mål, ressourcer og visioner og designe inden for de rammer. I vores samarbejde med kunder og leverandører lægger vi stor vægt på et tillidsfuldt og nærværende samarbejde. Det tror vi på, at det skaber den bedste grobund for gode resultater.

Vi er ærlige, nysgerrige, ligetil og altid åbne for nye udfordringer!

Historien Bag

Steffensen & Würtz er stiftet i 2015 af Thomas Steffensen og Pia Würtz Mogensen. Firmaet er en fusion af Steff Design og Pia Würtz Design og er et resultat af at samarbejde, sparring og match af kompetencer kan være starten på noget nyt.

Thomas Steffensen

Partner, Industriel Designer

 

Hvad er det ved design, der motiverer dig?
Jeg har en stor kærlighed for at finde det ærlige i designet og få det frem gennem elegante og unikke detaljer, der har til formål at berige den person som er vigtigst for produktet – nemlig slutbrugeren.

Kompetencer

Idémager, Design, Produktudvikling, 3D animation, 2D/3D visualiseringen

Erfaring

Designer og ejer af Steff Design, hvor jeg blandt andet har arbejdet en del med større tekniske og komplekse udviklingsprojekter fra ide til produktudvikling til produktmodning og test af et endeligt produkt.

 Linkedin Profil

Pia Würtz Mogensen

Partner, Industriel Designer

Hvad er det ved design, der motiverer dig?
Det driver mig at skulle designe til forskellige firmaer og indenfor forskellige definerede rammer, hvor et design skal målrettes til en anden målgruppe end dig selv. Alsidigheden i de opgaver vi har er også det, der driver mig og er ret motiverende. Det er en sjov ”legeplads” at være i!

Kompetencer

Detalje feinschmecker, Design, Konceptudvikling, Form, Æstetik

Erfaring

Vejleder og underviser inden for produkt service systemer og produkt design, AD:MT, AAU.

Designer og ejer af Pia Würtz Design, hvor jeg blandt andet har arbejdet en del med tyske og brasilianske kunder vedrørende design af møbler og produkter til det internationale marked.

 Linkedin Profil