Persondatapolitik

Vores mål er at behandle dine personlige oplysninger med omhu og at behandlingen af personlige data sker jævnfør kravene i persondataforordningen (GDPR). Denne version af Steffensen & Würtz persondatapolitik er opdateret 25/5 2018.

Hvilke personlige data indsamles?

Vi indsamler data vi skal bruge i forbindelse med et samarbejde og registrerer data som bliver givet til os. Det vil være navn, e-mailadresse, mobilnummer, adresse, CVR-nummer. Denne data gives af dig og/eller indhentes via CVR registeret. Derudover indsamles der cookies og brugsdata i forbindelse med din færden på vores hjemmeside.

For yderligere indsigt i den data vi indsamler via vores hjemmeside og vores persondatapolitik angående denne læs nærmere her:

Cookies 

Hvorfor indsamles personlige data?

Personlige data indsamles i forbindelse med et samarbejde og anvendes i forbindelse med bogføring, fakturering og projektstyring i CMS-, bogførings- og cloud based projektstyringssystemer. Cookies og brugsdata i forbindelse med din færden på vores hjemmeside indsamles for at kunne foretage statiske analyser, forbedre og optimere vores hjemmeside.

I hvilke tilfælde bliver personlige data delt?

Den personlige data deles ikke med andre end de ansvarlige hos Steffensen & Würtz ApS og anvendes udelukkende i de systemer som vi anvender i den daglige drift – herunder bogføring, fakturering, CMS og projektstyring. Den personlige data deles ikke med en udenforstående tredjepart med mindre det er relevant for at kunne levere den aftalte service til dig. I så fald vil dette ikke forekomme uden dit samtykke.

Hvordan sikres dine personlige data?

Vi udfører de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at din personlige data er sikret hos os og anvender kun autoriserede serviceudbydere hvor vi har indgået en databehandlingsaftale med og som lever op til kravene i persondataforordningen (GDPR).

Hvor længe opbevares dine personlige data?

Den personlige data gemmes kun i det omfang det er relevant for vores samarbejde, for at kunne levere den aftalte service og for at kunne overholde gældende lovgivning indenfor bogføring og regnskab.

Dine rettigheder

Du kan altid bede os om en redegørelse over hvilke personlige data vi har registreret og hvordan denne data anvendes. Du kan altid bede os om at rette i dine personoplysninger hvis de er ukorrekte. Du kan også altid bede os om at slette de personoplysninger vi har registreret ved at rette henvendelse,  så længe dette ikke er modstridende med bogføringsloven.

Kontakt hello@steffensen-wuertz.dk hvis du har en forespørgsel eller har spørgsmål til hvordan vi behandler dine persondata.

Yderligere har du ret til at klage til Datatilsynet hvis du mener dine personlige data er behandlet uhensigtsmæssigt:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
Mail dt@datatilsynet.dk