Archi Puxadores/ Cermag søgte hjælp til udvikling og design af en messestand som skulle formidle og præsentere deres produkter på internationale messer.

Steffensen&Würtz blev hyret ind som designkonsulenter, hvor vi har udviklet og designet virksomhedernes fælles stand og de enkelte moduler på standen.

Formålet har været at skabe en messe stand som via få ressourcer præsenterer flest mulige produkter i et realistisk miljø, hvor greb og hængsler kan mærkes og afprøves. Samtidig ønskede vi at skabe en stand med blikfang, hvor standens miljø vil skille sig ud og være appellerende for internationale kunder.

Resultat blev et koncept, hvor standen er opbygget som et køkken miljø og hvor produkterne kan afprøves i et realistisk set-up via overskabe, køkkenskuffer og hjørneskabe. De nyeste produkter er fremstillet i montre for at fremhæve deres nyhedsværdi og visionen om at greb og hængsler er ”smykket” til møblet.

Den grafiske wallsticker med en aftegning af køkken elementer og køkkenting giver standen et grafisk, rent og enkelt udtryk og giver mulighed for at fremhæve det æstetiske i grebene.

Vi har i projektet ageret konsulenter indenfor konceptudvikling, design og produktudvikling af de enkelte elementer på standen, 3D modellering og projektering af standen og de enkelte moduler og de grafiske elementer.

Cermag og Archi Puxadores er 2 søstervirksomheder i Brasilien som producerer bl.a. hængsler, skinner og greb til skabe og skuffer og med særlig fokus på hardware til køkken industrien.

Virksomhederne har haft deres primære marked i Brasilien og er i 2015 begyndt at kigge mod det internationale marked.

Læs mere om Cermag og Archi Puxadores og deres produkter her: